Млинці тонкі мереживні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете здивувати домочадців і гостей неймовірно красивою випічкою? тоді дивіться, як приготувати млинці тонкі мереживні. Рецепт тіста простий, але спосіб випічки досить незвичайний. Фантазуйте!
Можна наливати тісто в маленьку пластикову пляшку і надягати на неї насадку від кондитерського шприца, щоб за допомогою цієї конструкції виливати тісто на сковороду фігурно. Вигадуйте все нові візерунки і створюйте зміну неймовірної краси млинці.
Одна порада: наливайте тісто на сковороду якомога швидше.
- Яйця - 2 штуки
 - Молоко - 500 мілілітрів
 - Сіль - 1 щіпка
 - Ванільний цукор - 1 щіпка
 - Борошно - 5 Ст. Ложок
 - Масло рослинне - 30 мілілітрів
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 
1
Яйця розбийте в миску і додайте дрібку солі, збийте міксером до легкої піни.
2
Продовжуючи збивати, всипте цукор і ванілін.
3
Додайте ложку борошна і 100 мл молока. Збийте.
4
Додавайте по ложці борошна і по 100 мл молока і кожен раз ретельно збивайте.
5
Перекладіть тісто в целофановий пакет. Поставте сковороду на вогонь, налийте трохи олії і, зробивши дірочку в пакеті, починайте фігурно наливати тісто, утворюючи візерунки.
6
Випікайте млинці з двох сторін до золотистого кольору, акуратно перевертаючи лопаткою.