Млинці на мацоні
(покроковий рецепт з фото)
Ще один рецепт в вашу кулінарну скарбничку, як приготувати млинці на мацоні. Такі можна зробити з начинкою з м'ясного фаршу, з овочами або з солодким наповнювачем, наприклад, з сиром і фруктами.
Млинці виходять тонкі і смачні. Ви можете подавати їх відразу після приготування, але і холодні вони виходять не менш смачні. Готуються такі дуже просто і швидко, тому ви встигнете напекти їх до сніданку. Мацоні можна замінити кефіром.
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Яйця - 3 штуки
- Maconi - 0, 5 L
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
1
Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з цукром і дрібкою солі, збийте їх до освіти світлої маси.
2
Влийте до збитим жовтків мацоні, додайте соду і розмішайте до отримання однорідної маси.
3
Просійте борошно до рідких складових і перемішайте, щоб не було грудочок.
4
Білки збийте до утворення пишної маси, перекладіть їх в тісто і влийте 2 столові ложки рослинної олії, змішайте все.
5
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і вилийте невелику кількість тіста, обсмажуйте млинці до готовності. Смачного!