Млинці гарбузові
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати млинці гарбузові: ніжні, повітряні, красиві і з легким ароматом лимона! Вони відмінно підійдуть як для повсякденного меню, так і для святкового столу!
Опис приготування:
Такі млинці виходять дуже ароматними завдяки цедрі апельсина і лимона, а також дуже повітряними через розпушувача. Дуже красиві на вигляд млинчики, жовті і пишні. Рекомендую подавати такі млинці зі сметаною і з начинкою (наприклад, з м'ясною), так вони стануть тільки смачніше! Ви також можете подавати такі млинці з джемом, гарбуз сама по собі досить солодка, тому таке поєднання буде дуже хорошим. Обов'язково порадуйте своїх близьких такими млинцями!
- Молоко - 300 грам
- Борошно - 250 грам
- Пюре гарбузове - 600 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач - 6 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Цедра лимона і апельсина - 1 штука
1. Приготуйте рідку частину тесту. Для цього в гарбузове пюре (відварену і перебиту блендером гарбуз) додайте цукор, сіль, цедру лимона і апельсина, розтоплене вершкове масло, розпушувач і яйця. Добре перемішайте лопаткою або блендером.
2. Додайте в кінці тепле молоко і перемішайте. Тісто має вийти досить густим і жовтим, з приємним цитрусовим ароматом. У борошно частинами вилийте рідку частину тесту, добре перемішуючи.
3. Дайте тесту відпочити 20 хвилин. Обсмажте млинці на олії з обох сторін. Смачного!