Рецепт Млинці «еліксир» фото

Млинці «еліксир»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Хочете порадувати близьких смачним десертом з морозивом? Тоді рекомендую вам цей простий рецепт млинців"Морозко" . Дуже смачно виходить!

Опис приготування:

Млинці - один з найпоширеніших десертів. Його можна подавати і з шоколадом, і з фруктами. Цього разу давайте приготуємо десерт і з морозивом, і з фруктами. Виходить дуже пікантно. Для приготування млинців"Морозко" нам знадобиться два апельсина. Візьмемо цедру і сік. До речі, найкраще подавати зі звичайним морозивом пломбіром.

  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 60 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сік і цедра одного апельсина - 2 штуки
млинці
З яйця, цукру, солі, молока, борошна та олії замішуємо тісто на млинці.
млинці
Смажимо млинці.
млинці
З двох сторін до золотистого кольору.
млинці
Нехай млинці охолонуть.
млинці
Тепер соус. Варимо сік апельсиновий з цукром, цедрою і вершковим маслом хвилин 10.
млинці
Млинці гарненько вимочіть в соусі.
млинці
Готові млинці"Морозко" подаємо з морозивом. Смачного!

Схожі рецепти