Млинці «еліксир»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати близьких смачним десертом з морозивом? Тоді рекомендую вам цей простий рецепт млинців "морозко" . Дуже смачно виходить!
Млинці - один з найпоширеніших десертів. Його можна подавати і з шоколадом, і з фруктами. Цього разу давайте приготуємо десерт і з морозивом, і з фруктами. Виходить дуже пікантно. Для приготування млинців "морозко" нам знадобиться два апельсина. Візьмемо цедру і сік. До речі, найкраще подавати зі звичайним морозивом пломбіром.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 60 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сік і цедра одного апельсина - 2 штуки
З яйця, цукру, солі, молока, борошна та олії замішуємо тісто на млинці.
Смажимо млинці.
З двох сторін до золотистого кольору.
Нехай млинці охолонуть.
Тепер соус. Варимо сік апельсиновий з цукром, цедрою і вершковим маслом хвилин 10.
Млинці гарненько вимочіть в соусі.
Готові млинці "морозко" подаємо з морозивом. Смачного!