Рецепт Міні-панкейкі фото

Міні-панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Страви на шпажках , Панкейкі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Іноді хочеться поекспериментувати з досить традиційними рецептами, тому пропоную вам дізнатися, як приготувати міні-панкейкі. Це милі панкейкі, які можна подавати з фруктами і джемом.

Опис приготування:

Міні-панкейкі особливо добре підійдуть для дитячого святкового столу. Ви можете подати такі панкейкі, наколів їх на зубочистку і додавши трохи нарізаних фруктів (в цьому рецепті - ківі і банан). Також можете полити панкейкі джемом або шоколадним сиропом, вийде дуже симпатично і смачно. Обов'язково збийте білки в окремій мисці, щоб млинці вийшли більш повітряними.

  • Борошно - 140 грам
  • Молоко - 240 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 2 штуки
  • Фрукти - За смаком
міні-панкейкі - фото крок 1
1. Борошно просійте з розпушувачем. Жовтки відокремте від білків і додайте до жовтків молоко і цукрову пудру. За допомогою віночка збийте масу до стану піни.
міні-панкейкі - фото крок 2
2. Потім додайте в жовтки олію і знову перемішайте. Додайте борошно і добре перемішайте міксером або віночком.
міні-панкейкі - фото крок 3
3. У білки додайте сіль і збийте міксером до м'яких піків, збільшуючи швидкість збивання. Додайте збиті білки в тісто і акуратно перемішайте за допомогою лопатки або віночка.
міні-панкейкі - фото крок 4
4. Сковороду змажте рослинним маслом і вилийте невеликі панкейкі, використовуючи формочки або чайну ложку. Обсмажте панкейкі з обох боків до золотистого кольору.
міні-панкейкі - фото крок 5
5. Наріжте фрукти і за допомогою зубочисток зберіть невеликі порції панкейк з фруктами. Смачного!

Схожі рецепти