Медовий торт з карамельним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте який торт приготувати, медовик точно для Вас! Ніжний і легкий торт з медовими нотками закохає вас в себе. До того ж чудово прикрасить ваш святковий стіл.
Смачний, ніжний, ароматний і гаряче улюблений медовий торт постав перед вами в традиційному вигляді. У рецепті я детально опишу, як приготувати медовий торт і у вас не залишиться питань. Дуже рекомендую приготувати і порадувати своїх улюблених домочадців смачним тортом з приводу чи без нього.
- Борошно пшеничне - 300-400 грам(+2 ст. Ложки для крему)
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 200 грам(+2 ст. Ложки для крему)
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Горіхи волоські - 100 грам
- Варене згущене молоко - 200 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам(100 г - для крему, 100 г - для тіста)
Підготуйте інгредієнти, щоб вони були під рукою. Так процес приготування торта піде швидше і легше.
Тісто готуйте на водяна бані. Покладіть в каструлю цукор, мед і вершкове масло, змішайте все до однорідної маси.
Додайте соду. Суміш повинна посветлеть і збільшитися в два рази.
Зніміть каструлю з вогню і дабавьте яйця, розмішайте до однорідності.
Введіть невеликими порціями просіяне борошно і замісити тісто до в'язкої, густої однорідної маси.
Помістіть тісто в пакет, покладіть його в холодильник на 30 хвилин.
Розділити тісто 8 частин, сформуйте кульки.
Розкачайте кожну кульку тесту за допомогою качалки і обріжте краю.
Випікайте кожен корж 3-5 хвилин при 180 градусах до золотистого кольору. Обрізки також спечіть, потім перетворите в крихту.
Приготуйте крем. У каструлю з товстим дном просійте борошно, додайте цукор і молоко все перемішайте. Варіть на слабкому вогні до загусання.
У чашу блендера влийте охолоджену молочну суміш, згущене молоко і розм'якшене вершкове масло, все ретельно збийте до однорідності.
У чашу блендера влийте охолоджену молочну суміш, згущене молоко і розм'якшене вершкове масло, все ретельно збийте до однорідності.
Змащуйте коржі кремом, не забуваючи про краю. По бажанню, кожен другий корж можна прошарувати подрібненим горіхом. Готовий торт прикрасьте крихтою і відправте в холодильник на 6-8 годин. Приємного чаювання!