Рецепт Манний суп фото

Манний суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Куряче філе , Крупи , Манька
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Що, що, що! Саме суп і саме з манки. І нічого дивного, адже манка це крупа. Дрібна, але крупа. І манний суп дуже навіть смачний. Він виходить досить ніжним і живильним. І подобається дітям.

Опис приготування:

З манки можна варити не тільки молочні каші і готувати солодкі пудинги. Адже манка по своїй суті - це пшенична крупа, тільки дрібна. І з цієї крупи можна зварити відмінний ніжний суп. Пропоную вам оригінальний і дуже легкий рецепт приготування манного супу. Він сподобається не тільки діткам, але і дорослим.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Манька - 3-4 Ст. Ложок
  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень кропу - 30 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
манний суп - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні продукти
манний суп - фото крок 2
Наливаємо в каструлю приблизно 2 літра води і доводимо до кипіння. Куряче філе нарізаємо шматочками і відправляємо в каструлю. Туди ж додаємо половину морквини і половину цибулини. Варимо хвилин 15 після закипання.
манний суп - фото крок 3
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в каструлю.
манний суп - фото крок 4
Що залишився лук дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі і відправляємо в каструлю.
манний суп - фото крок 5
Додаємо сіль і паприку. Доводимо до кипіння і потроху всипаємо манку, весь час помішуючи суп. Варимо хвилин 5 після закипання.
манний суп - фото крок 6
Тепер приберемо з супу половинку цибулини і моркви і додамо дрібно нарізану зелень. Прибираємо суп з плити.
манний суп - фото крок 7
Подаємо суп до столу. Смачного!

Схожі рецепти