Манний суп
(покроковий рецепт з фото)
Що, що, що! Саме суп і саме з манки. І нічого дивного, адже манка це крупа. Дрібна, але крупа. І манний суп дуже навіть смачний. Він виходить досить ніжним і живильним. І подобається дітям.
З манки можна варити не тільки молочні каші і готувати солодкі пудинги. Адже манка по своїй суті - це пшенична крупа, тільки дрібна. І з цієї крупи можна зварити відмінний ніжний суп. Пропоную вам оригінальний і дуже легкий рецепт приготування манного супу. Він сподобається не тільки діткам, але і дорослим.
- Куряче філе - 200 грам
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Картопля - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень кропу - 30 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Паприка сушена - 1 Чайна ложка
Підготуємо всі необхідні продукти
Наливаємо в каструлю приблизно 2 літра води і доводимо до кипіння. Куряче філе нарізаємо шматочками і відправляємо в каструлю. Туди ж додаємо половину морквини і половину цибулини. Варимо хвилин 15 після закипання.
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в каструлю.
Що залишився лук дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі і відправляємо в каструлю.
Додаємо сіль і паприку. Доводимо до кипіння і потроху всипаємо манку, весь час помішуючи суп. Варимо хвилин 5 після закипання.
Тепер приберемо з супу половинку цибулини і моркви і додамо дрібно нарізану зелень. Прибираємо суп з плити.
Подаємо суп до столу. Смачного!