Мафіни з чорничним джемом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати маффіни з чорничним джемом. Цей ніжний і ароматний десерт підніме настрій в будній день. До речі він буде і в свято, особливо на шведському столі!
Про те, що маффіни мають якусь своєю неповторною магією, я дізналася, коли вперше приготувала цей десерт. Маленькі кексики вийшли шедевральними з двох причин. Перша - правильний рецепт тесту, про який я зараз розповім. І друге - обалденная начинка з чорничного джему. Спробуйте!
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Какао - 1 Чайна ложка
- Крем - 300 грам
- Сода, погашена - 0, 3 чайних ложки
- Чорничний джем - 5 Ст. Ложок
Все дуже просто, і боятися готувати тісто для маффінів ні до чого. Яйця з'єднуємо з цукром, какао і пшеничним борошном. Додаємо сметанку і погашену оцтом соду.
Тісто розкладаємо по формах для випічки. У кожен майбутній маффин додаємо рівно чайну ложечку джему. Джем я вибрала з вкрапленнями ягід, так смачніше виходить.
Відправляємо маффіни в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати Рівне 20 хвилин при температурі 180 градусів. Мафіни з чорницею готові, смачного!