Мафіни з бананами
(покроковий рецепт з фото)
Маффіни вже робив багато раз, але від цього менш смачними вони не стають. Дуже люблю бананові маффіни, адже у них особлива консистенція тесту. Розповім, як приготувати маффіни з бананами.
Маффіни підійдуть для полудня, для сніданку, для перекусу. Їх можна взяти з собою на природу, а також пригостити ними друзів. Ці мафіни довго зберігають свою свіжість і соковитість саме завдяки бананам. Подавайте їх теплими або остиглими. Мені подобається з молоком, але підійде чай або чашка кави.
- Борошно - 3 склянки
- Сода - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукровий пісок - 1 1/3 склянки
- Вершкове масло - 160 грам
- Лимон - 1 штука(Cedra)
- Банани - 5-6 штук
- Яйця - 2 штуки
1. У миску просійте борошно, додайте соду і сіль.
2. У чашу міксера додайте цукровий пісок, вершкове масло і цедру одного лимона, збийте суміш.
3. Додайте курячі яйця і перемішайте гарненько.
4. Очистіть банани від шкірки і викладіть їх в чашу міксера.
5. В 3 заходу додайте борошняну суміш в чашу міксера, гарненько перемішуючи після кожного.
6. Змастіть формочки для маффінів і викладіть в них тісто, контейнер не заповнюється їх до верху.
7. Запікайте близько 20-30 хвилин при 180 градусах.
8. Остудіть мафіни, потім подавайте їх. Смачного!