Маффіни класичні з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Я така ласун! люблю тортики, булочки, печеньки, тістечка та, звичайно, мафіни. З різними начинками, але особливо мені до душі класичний варіант з родзинками. Нехитро і смачно.
Пропоную приготувати маффіни класичні з родзинками. Рецепт неймовірно простий і 100% робочий. Готую по ньому вже кілька років, і він мене ні разу не підводив. Якщо я хочу якось урізноманітнити смак, то я додаю в тісто корицю або мак. Подавати до столу їх можна з варенням, медом або сметаною.
Отже, дивіться, як приготувати маффіни класичні.
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 140 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм - 175 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 230 грам
- Цукрова пудра - 20 грам
1
Залийте родзинки окропом і залиште його на 20 хвилин, щоб запарился. Потім обсушити його паперовим рушником.
2
Масло розітріть з цукром і збийте міксером.
3
По одному вводите яйця, продовжуючи збивати.
4
Додайте родзинки, сіль, ванільний цукор, розпушувач і борошно. Перемішайте.
5
Заповніть тестом змащені форми на 2/3.
6
Випікайте 25 хвилин при 175 градусах.
7
Посипте пудрою і подавайте до столу. Смачного!