Льодяники-сердечка
(покроковий рецепт з фото)
Смак цих льодяників знайомий багатьом з дитинства. Пора б відновити його. Сьогодні я розповім, як приготувати льодяники-сердечка. Діти будуть в захваті, а дорослі повернуться в приємні спогади.
Дивний смак цих льодяників поверне вас в дитинство, адже всім знайомі льодяники на паличці назавжди залишаться в пам'яті. Готувати льодяники досить просто, а результат вас просто вразить, адже діти відразу ж закохаються в ці льодяники. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома!
- Цукор - 2 склянки
- Кукурудзяний сироп - 2/3 склянки
- Вода - 3/4 склянки
- Ароматизатор - 1 Чайна ложка
- Рідкий харчовий барвник - 1/4 чайних ложки
1
Для приготування льодяників, як в дитинстві, знадобляться спеціальні формочки у вигляді сердець, а також пластмасові палички. Готуємо формочки, після цього ставимо каструлю на вогонь і додаємо в неї цукор, кукурудзяний сироп і воду. Перемішуємо протягом декількох хвилин, проте коли суміш почне кипіти.
2
Далі температуру сиропу необхідно виміряти і коли вона досягне приблизно 130 градусів, необхідно додати харчовий барвник.
3
Після цього знімаємо з вогню і акуратно помішувати. Розливаємо по формах і даємо охолонути. Льодяники-сердечка готові, смачного!