Листковий салат з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Солона рибка - ідеальний, на мій погляд, інгредієнт для салатів. У скарбничку з ситними, цікавими і смачними стравами на кожен день, хочу запропонувати вам додати цей листковий салат з оселедцем.
Цей салатик можна зробити як порційно, так і в великому салатнику. Класичне поєднання оселедця з цибулею й овочами доповнить пікантний маринад, а також сир, який надає страві особливу родзинку. Якщо ви не проти експериментів з простими інгредієнтами, запам'ятовуйте рецепт!
- Оселедець малосоленая - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез і сіль - За смаком
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок

Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі відваріть до м'якості, яйця круто.

Цибулину очистіть, наріжте півкільцями і викладіть в глибоку миску.

Додайте сік лимона, рослинне масло і гірчицю. Перемішайте і залиште лук маринуватися.

Оселедець очистіть, akkuratno відділів філе.

Овочі та яйця остудіть і очистіть. Натріть на тертці.

Першим шаром викладіть моркву і змастіть майонезом.

Другий шар - картопля. Знову додайте трохи майонезу.

Третій шар - оселедець. Її можна нарізати дрібними кубиками або скибочками побільше.

Четвертий шар - маринована цибуля.

П'ятий шар - яйця і майонез.

Зверху присипте тертим сиром і відправте салат настоюватися в холодильник.

Смачного!