Листковий пиріг з сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
За своє життя я спробувала багато пирогів. І з м'ясом, і з рибою, і з сирною начинкою. І саме такий простий варіант пирога мені запам'ятався надовго. Ось, як приготувати листковий пиріг з сиром і яйцем!
Я велика любителька швидкої випічки. Але не завжди буває час повозитися з листковим тістом, тому купую я його вже в готовому вигляді. Місця займає зовсім небагато, зате довго зберігається в морозилці. Моментальний рецепт з надзвичайно ніжним смаком!
- Листкове дріжджове тісто - 500 грам
- Цибуля зелена - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Тертий сир - 150 грам
- Крем - 3 чайних ложки
Дістаємо тісто з морозилки. Поки воно розморожується, займемося начинкою. Яйця варимо круто, після чого чистимо і рубаємо кубиками. Лук моєму і ріжемо кругляччям. Тісто розгортаємо так, щоб його можна було скласти навпіл і отримати квадрат (форму пирога). На тісто намазуємо сметану, сипем половину сиру, спеції і цибулю.
Зверху посипаємо пиріг сиром, що залишився. Накриваємо другою половинкою тесту, zaleplivaem кінець. У тесті робимо дірочки за допомогою вилки (6-7 уколів виделкою).
Печемо наш швидкий листковий пиріжок близько 25 хвилин. Температура - 180 З. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!