Рецепт Лимонний бісквіт в мультиварці фото

Лимонний бісквіт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Фрукти, Лимон
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок
Випічка, Бісквіт

Дуже класним варіантом, як приготувати лимонний бісквіт в мультиварці, хочу поділитися. Ніжний, ароматний, нескладний і смачний - ідеальна випічка для всієї родини.

Відразу хотілося б зробити кілька уточнень, завдяки яким цей простий рецепт лимонного бісквіта в мультиварці вийде ідеально повторити на своїй кухні. Перше - це масло, яке повинно бути добре розм'якшеним. Другий момент стосується лимона: цедру потрібно зняти акуратно, при цьому можна взяти не 1, а парочку штук.

1. Отже, для початку потрібно розтерти масло з цукром до однорідності.

2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Останні додайте до цукру з маслом і продовжуйте розтирати.

3. До білків додайте дрібку солі і збийте в дуже щільну піну.

4. Лимон вимийте, обсушити, зніміть з нього цедру. Можна вичавити додатково трохи лимонного соку. Додайте його в масло і перемішайте.

5. Слідом поступово вводите просіяне борошно (невеликими порціями).

6. Тісто має вийти дуже ніжним, однорідним і без жодних грудочок.

7. Коли воно досягло потрібної консистенції, введіть білки. Акуратно втручайтеся їх, плавно перемішуючи тісто лопаткою.

8. Чашу змастіть добре маслом, викладіть в неї тісто.

9. На режимі "випічка" лимонний бісквіт в мультиварці в домашніх умовах буде готуватися близько 1 годину. Він повинен добре піднятися і бути повітряним.

Акуратно викладіть його з чаші і при бажанні присипте цукровою пудрою перед подачею.

Можна розрізати його навпіл і просочити сиропом на основі соку лимона, буде теж дуже смачно.

  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Цукор - 150-200 грам
  • Яйце - 8 штук
Відразу хотілося б зробити кілька уточнень, завдяки яким цей простий рецепт лимонного бісквіта в мультиварці вийде ідеально повторити на своїй кухні. Перше - це масло, яке повинно бути добре розм'якшеним. Другий момент стосується лимона: цедру потрібно зняти акуратно, при цьому можна взяти не 1, а парочку штук.

1. Отже, для початку потрібно розтерти масло з цукром до однорідності.

2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Останні додайте до цукру з маслом і продовжуйте розтирати.

3. До білків додайте дрібку солі і збийте в дуже щільну піну.

4. Лимон вимийте, обсушити, зніміть з нього цедру. Можна вичавити додатково трохи лимонного соку. Додайте його в масло і перемішайте.

5. Слідом поступово вводите просіяне борошно (невеликими порціями).

6. Тісто має вийти дуже ніжним, однорідним і без жодних грудочок.

7. Коли воно досягло потрібної консистенції, введіть білки. Акуратно втручайтеся їх, плавно перемішуючи тісто лопаткою.

8. Чашу змастіть добре маслом, викладіть в неї тісто.

9. На режимі "випічка" лимонний бісквіт в мультиварці в домашніх умовах буде готуватися близько 1 годину. Він повинен добре піднятися і бути повітряним.

Акуратно викладіть його з чаші і при бажанні присипте цукровою пудрою перед подачею.

Можна розрізати його навпіл і просочити сиропом на основі соку лимона, буде теж дуже смачно.

Схожі рецепти