Легкий полуничний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 15 хв.
Шукайте смачний пиріг з полуницею до чаю? Раджу придивитися до даного рецептом! Пиріг дуже простий у приготуванні, а результат просто чудовий! Ніжний і ароматний, він не залишить вас байдужими!
Опис приготування:
Приготувати легкий полуничний пиріг зможе навіть початківець кулінар, рецепт з розряду просто, швидко і смачно! До сімейного чаювання або до приходу несподіваних гостей, така випічка завжди буде актуальна! Урізноманітнити даний пиріг можна будь-якими сезонними ягодами або фруктами, в будь-якому випадку буде дуже смачно. Спробуйте!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 200 грам
- Полуниця - 300 грам
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розтопіть і дайте йому охолонути.
2. З'єднайте в глибокій мисці охолоджене масло, яйця, молоко і цукор.
3. Збийте.
4. Додайте борошно і розпушувач тесту.
5. Збийте все ще раз до однорідного стану.
6. Перелийте тісто в змащену маслом форму для випічки. Присипте попередньо форму борошном або манкою.
7. Зверху рівномірно розподіліть полуницю, розрізавши її навпіл. Випікайте при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
8. Легкий полуничний пиріг готовий. За бажанням прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу.
9. Смачного!