Лагман з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Дуже цікава варіація на тему лагмана, - це лагман з грибами в домашніх умовах. Виходить дуже ніжно, тому що ми і замість м'яса будемо використовувати курку. Менше калорій, більше смаку!
Опис приготування:
Звичайно ж, не можна сказати, що це повністю класичний рецепт лагмана з грибами, але, чесно кажучи, в традиційний лагман печериці і не додають. Так що це, швидше, варіація на тему класичного узбецького страви. Але ви вже повірте - на смак готового блюда це ніяк не відображається, тому з повною упевненістю можу вам його рекомендувати як варіант для вашого сімейного обіду. Так ось вам і простий рецепт лагмана з грибами! Бажаю удачі!
- Локшина - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Перець червоний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Цибулю ріжемо півкільцями і на рослинному маслі обсмажити з грибами.
2. Додамо моркву та помідори, tusim, поки морква не стане рум'яною.
3. Курку нарізаємо кубиками і відварюємо. У бульйон також поміщаємо овочеву зажарку, сіль, перець і спеції за смаком.
4. Коли закипить, зменшимо вогонь і додамо локшину. На маленькому вогні тримаємо до готовності локшини.
5. Подаємо зі шматочком відвареного яйця і зеленню. Смачного!