Квас з пшениці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Квас з пшениці оберігає нас від всіляких болячок, всіляко підтримуючи наш імунітет. Пропоную приготувати цей"здоровий" напій в домашніх умовах, нічого складного, повірте.
Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування квасу з пшениці. Квас є дуже корисним напоєм, добре втаязикє спрагу, нормалізує обмін речовин і зміцнює серце і судини людини. Дуже рекомендую приготувати, саме пшеничний - він особливо корисний. Напій зберігайте в холодильнику. Вдалого приготування і гарного вам дня!
- Вода - 600 грам (ферментована від пшона)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сік - 200 грам (яблучний)
- Сухофрукти - За смаком (родзинки, чорнослив, банан)
Пшоно помістіть в банку і залийте холодною фільтрованої водою і залиште на добу.
Коли пшоно проросте - промиваємо його. І знову заливаємо водою.
Через 12 годин на поверхні з'являться бульбашки. Зливаємо ферментовану водичку в ємність, додаємо цукор і сік, а також жменю сухофруктів. Через 8-12 годин квас готовий!
Пийте на здоров'я!