Рецепт Квас з пшениці фото

Квас з пшениці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Напої , Квас
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Квас з пшениці оберігає нас від всіляких болячок, всіляко підтримуючи наш імунітет. Пропоную приготувати цей"здоровий" напій в домашніх умовах, нічого складного, повірте.

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування квасу з пшениці. Квас є дуже корисним напоєм, добре втаязикє спрагу, нормалізує обмін речовин і зміцнює серце і судини людини. Дуже рекомендую приготувати, саме пшеничний - він особливо корисний. Напій зберігайте в холодильнику. Вдалого приготування і гарного вам дня!

  • Вода - 600 грам (ферментована від пшона)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сік - 200 грам (яблучний)
  • Сухофрукти - За смаком (родзинки, чорнослив, банан)
квас з пшениці - фото крок 1
Пшоно помістіть в банку і залийте холодною фільтрованої водою і залиште на добу.
квас з пшениці - фото крок 2
Коли пшоно проросте - промиваємо його. І знову заливаємо водою.
квас з пшениці - фото крок 3
Через 12 годин на поверхні з'являться бульбашки. Зливаємо ферментовану водичку в ємність, додаємо цукор і сік, а також жменю сухофруктів. Через 8-12 годин квас готовий!
квас з пшениці - фото крок 4
Пийте на здоров'я!

Схожі рецепти