Рецепт Квас без дріжджів фото

Квас без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Напої , Квас
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Квас готується на домашній заквасці з житнього борошна без використання дріжджів. Виходить відмінний прохолодний напій, втаязикє спрагу і рятує від літньої спеки.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування квасу без дріжджів. Після приготування першої порції квасу, не поспішайте виливати закваску, просто додайте ще сухого квасу і цукру. Через добу буде готова чергова порція квасу. Думаю, у вас все вийде. Хай щастить!

  • Вода - 3 L
  • Квас сухий - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Закваска з житнього борошна - 250 мілілітрів
квас без дріжджів - фото крок 1
У трилітрову банку заливаємо воду, додаємо закваску.
квас без дріжджів - фото крок 2
Сюди ж кладемо сухий квас.
квас без дріжджів - фото крок 3
Засипаємо цукор.
квас без дріжджів - фото крок 4
Ретельно перемішуємо вміст банки, накриваємо марлею і залишаємо на добу при кімнатній температурі. Через добу проціджуємо квас в пляшку, зберігаємо в холодильнику.
квас без дріжджів - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти