Рецепт Курячі оладки фото

Курячі оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.

Оладки з курки частіше готують, порізавши на маленькі шматочки м'ясо вручну, але можна зробити і оладки з курячого фаршу. Щоб приготувати оладки курячі, використовують різні частини м'яса птиці.

Опис приготування:

Рецепт включає також яйця, борошно і майонез, який надає курячим оладок більш ніжний смак. Якщо у вас немає борошна, ви можете покласти крохмаль або, наприклад, замінити частину борошна крохмалем. Такі оладки будуть ще і хрусткими. Дивіться рецепт, як приготувати курячі оладки і в домашніх умовах.

  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
курячі оладки - фото крок 1
Вимийте куряче філе. Видалити все зайве, гострим ножем наріжте м'ясо на маленькі шматочки.
курячі оладки - фото крок 2
Подрібніть в блендері цибулю. Його, звичайно, можна і нарізати, але саме такий цибуля не буде потрапляти в готових оладки і встигне приготуватися під час смаження.
курячі оладки - фото крок 3
До підготовленого фаршу додайте сіль і перець.
курячі оладки - фото крок 4
Вбийте яйце, додайте просіяні борошно і крохмаль. Замісити тісто. Воно вийде густим. Розведіть його молоком або водою до стану густої сметани.
курячі оладки - фото крок 5
З цього тесту обсмажуємо оладки, викладаючи їх на сковороду порційно. Розподіляйте тісто так, щоб оладки були товстими, інакше вони не встигнуть прожаритися.

Схожі рецепти