Рецепт Курка в клярі в мультиварці фото

Курка в клярі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ну дуже смачна курочка виходить за цим рецептом, в моїй родині її люблять всі без винятку, навіть діти. Мяско неймовірно ніжне з ароматною рум'яною скоринкою завдяки клярі - пальчики оближеш.

Опис приготування:

Якщо ви часто задається питанням, щоб таке приготувати на вечерю швидко, економічно, та ще так щоб всім смачно було, я розповім вам, як зробити курку в клярі в мультиварці. Це те саме блюдо, яке завжди виходить чудово і розходиться на ура, і при цьому на його приготування потрібно зовсім небагато часу і сил. Ви можете зробити курку в клярі в мультиварці в домашніх умовах і подати її, скажімо, з пюре, рисом або овочевим салатом - смачно буде в будь-якому випадку, самі спробуйте.

1) Отже, промиваємо філе під проточною водою і викладаємо його на паперовий рушник, щоб висушити м'ясо, нарізаємо філе на порційні шматочки, злегка відбиваємо його і натираємо з усіх боків спеціями і сіллю.

2) У мисці змішуємо яйця, тертий на тертці сир, лимонний сік і подрібнену зелень. Збиваємо цю масу, додаємо в неї борошно і сіль, ретельно перемішуємо все так, щоб в клярі не було грудочок.

3) У приготовлений кляр опускаємо шматочки філе, перемішуємо все і залишаємо курку маринуватися на 30 хвилин.

4) Після закінчення часу змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, включаємо на ній режим"Випічка" і встановлюємо час 30 хвилин. Викладаємо в розігріте масло шматочки філе в клярі і смажимо їх з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.

Взагалі-то, все гранично просто і досить швидко, ну і результат, звичайно ж, відмінний. Приємного вам апетиту!


  • Куряче філе - 600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2-2, 5 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 50 грам
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, Смесь приправ «карри»)
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Якщо ви часто задається питанням, щоб таке приготувати на вечерю швидко, економічно, та ще так щоб всім смачно було, я розповім вам, як зробити курку в клярі в мультиварці. Це те саме блюдо, яке завжди виходить чудово і розходиться на ура, і при цьому на його приготування потрібно зовсім небагато часу і сил. Ви можете зробити курку в клярі в мультиварці в домашніх умовах і подати її, скажімо, з пюре, рисом або овочевим салатом - смачно буде в будь-якому випадку, самі спробуйте.

1) Отже, промиваємо філе під проточною водою і викладаємо його на паперовий рушник, щоб висушити м'ясо, нарізаємо філе на порційні шматочки, злегка відбиваємо його і натираємо з усіх боків спеціями і сіллю.

2) У мисці змішуємо яйця, тертий на тертці сир, лимонний сік і подрібнену зелень. Збиваємо цю масу, додаємо в неї борошно і сіль, ретельно перемішуємо все так, щоб в клярі не було грудочок.

3) У приготовлений кляр опускаємо шматочки філе, перемішуємо все і залишаємо курку маринуватися на 30 хвилин.

4) Після закінчення часу змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, включаємо на ній режим"Випічка" і встановлюємо час 30 хвилин. Викладаємо в розігріте масло шматочки філе в клярі і смажимо їх з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.

Взагалі-то, все гранично просто і досить швидко, ну і результат, звичайно ж, відмінний. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти