Рецепт Курка в арахісі фото

Курка в арахісі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Горіхи , Мед , Арахіс
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Земляний горіх (арахіс) може надати приємний солодкуватий смак будь-якої страви. На замовлення чоловіка"зробити що-небудь новеньке" була приготовлена ​​курка з апетитною медово-арахісової скоринкою.

Опис приготування:

Я перебирала варіанти запікання птиці і побачила незвичайний рецепт, як приготувати курку в арахісі.

Подрібнений арахіс проварюють з медом і обмазують курку. Після запікання в духовій шафі арахіс став більш пряним і ароматним. Курка вийшла з апетитною медово-арахісової скоринкою, ніжною і соковитою всередині.

  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Мед рідкий - 3 Ст. Ложки
  • Арахіс - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Приправа для курки - 1 Чайна ложка
курка в арахісі - фото крок 1
Потрошеную курку вимийте, обсушити паперовими рушниками. Натріть зсередини приправою (1/2 немає. Л.)
курка в арахісі - фото крок 2
Підготуйте інші інгредієнти.
курка в арахісі - фото крок 3
Арахіс подрібніть в дрібну крихту. На сковороді з'єднайте мед і соєвий соус, прогрійте протягом 1 хвилини. Додайте подрібнений арахіс, вершкове масло і приправу. Перемішайте до розчинення масла і зніміть з вогню.
курка в арахісі - фото крок 4
Курці зв'яжіть ніжки кулінарною ниткою. Повапните птицю медової пастою. Загорніть у фольгу. Поставте запікатися в розігріту духовку на 1, 5 годин 180 ° С.
курка в арахісі - фото крок 5
Трохи остудіть, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти