Рецепт Курка «Пікассо» фото

Курка «Пікассо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курячі грудки складно приготувати, щоб вона не була сухою. Але за цим рецептом вона завжди виходить дуже соковитою і ніжною, просоченої овочевими соками. Відмінна ідея для обіду і вечері!

Опис приготування:

Думаю, що при приготуванні цього рецепта, цілком можна використовувати інші частини курки, не обов'язково грудку. Також і овочі ви можете додати на свій смак.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Чеддер тертий - 4 зубчики
  • Помідори - 2 зубчики
  • Сир тертий - 100 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершки - 1/2 склянки
курка
1. Грудки злегка відбийте.
курка
2. Цибулю і перець наріжте півкільцями.
курка
3. Помідори наріжте кубиком.
курка
4. Обсмажте грудки з двох сторін на суміші оливкової та вершкового масла.
курка
5. Грудки покладіть у жароміцних форму. У цій же сковороді обсмажити цибулю.
курка
6. Викладіть обсмажену цибулю на курку.
курка
7. Обсмажте перець в цій же сковороді.
курка
8. Викладіть на курку.
курка
9. У цій же сковороді обсмажте нарізаний часник.
курка
10. Додайте помідори, обсмажуйте всі хвилин 5.
курка
11. Додайте вершки, доведіть до кипіння. Додати сіль, поперчіть, додайте мускатний горіх і злегка уварити хвилини 4.
курка
12. Залийте курку отриманим соусом.
курка
13. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 35. Потім зніміть фольгу, посипте тертим сиром і запікайте ще хвилин 10. Смачного!

Схожі рецепти