Курка Хе
(покроковий рецепт з фото)
Раніше я вже робила і описувала корейське блюдо під назвою "хе" . Це такий гострий салатик-закуска, який своїм пікантним смаком оттенит і доповнить багато основні гарячі страви.
Тепер же я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати курку Хе з морквою. Як і в будь-якому подібному рецепті, тут потрібно все гарненько замаринувати. І що мені подобається в таких закусках, так це те, що їх смак з часом не погіршується, а навпаки, ще більше просочується інгредієнтами маринаду.
- Куряче філе - 500 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Чилі мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Курку промийте і наріжте смужками 1 з 2 см. Раджу проварити шматочки протягом 5-10 хвилин. Все-таки не довіряю я сирого м'яса птиці.

Морква промийте, почистіть і натріть її на овочерізки або тертці для корейської моркви.

Лук наріжте четвертинками. Додайте його до моркви.

Додайте до овочів все приправи і сіль. Перемішайте, а потім влийте оцтову есенцію. В кінці влийте розпечене масло.

Ну, і в кінці додайте курку. Залиште маринуватися Хе мінімум на одну добу в холодильнику. Смачного!