Рецепт Курка Хе фото

Курка Хе
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Морква, Цибуля
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Салати

Раніше я вже робила і описувала корейське блюдо під назвою "хе" . Це такий гострий салатик-закуска, який своїм пікантним смаком оттенит і доповнить багато основні гарячі страви.

Тепер же я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати курку Хе з морквою. Як і в будь-якому подібному рецепті, тут потрібно все гарненько замаринувати. І що мені подобається в таких закусках, так це те, що їх смак з часом не погіршується, а навпаки, ще більше просочується інгредієнтами маринаду.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Чилі мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
курка Хе - фото крок 1
Курку промийте і наріжте смужками 1 з 2 см. Раджу проварити шматочки протягом 5-10 хвилин. Все-таки не довіряю я сирого м'яса птиці.
курка Хе - фото крок 2
Морква промийте, почистіть і натріть її на овочерізки або тертці для корейської моркви.
курка Хе - фото крок 3
Лук наріжте четвертинками. Додайте його до моркви.
курка Хе - фото крок 4
Додайте до овочів все приправи і сіль. Перемішайте, а потім влийте оцтову есенцію. В кінці влийте розпечене масло.
курка Хе - фото крок 5
Ну, і в кінці додайте курку. Залиште маринуватися Хе мінімум на одну добу в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти