Курка «Dzhalfrezi»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування курячої грудки по-індійськи. Мало хороших рецептів приготування курячої грудки, але цей безсумнівно варто спробувати. Курка виходить ніжною і соковитою!
Блюдо традиційне індійське, тому раджу точно дотримуватися рецептуру. Тоді ви зможете приготувати свою сім'ю даний індійське блюдо.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Перець болгарський - 2 штуки
- Томати у власному соку - 400 грам
- Імбир - 3/4 чайних ложки
- Коріандр мелений - 3/4 чайних ложки
- Зіра мелена - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 120 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Куряче філе помийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
2. Обсмажте хвилин 7, потім приберіть з сковороди.
3. У цій же сковороді обсмажте до прозорості нарізаний кубиком цибулю.
4. Додайте нарізаний і очищений від насіння перець.
5. Додайте імбир і часник.
6. Додайте томати і тушкуйте близько 10 хвилин.
7. Додати сіль, поперчіть, поверніть курку в сковороду і тушкуйте до готовності.
8. Смачного!