Рецепт Курка «Dzhalfrezi» фото

Курка «Dzhalfrezi»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування курячої грудки по-індійськи. Мало хороших рецептів приготування курячої грудки, але цей безсумнівно варто спробувати. Курка виходить ніжною і соковитою!

Опис приготування:

Блюдо традиційне індійське, тому раджу точно дотримуватися рецептуру. Тоді ви зможете приготувати свою сім'ю даний індійське блюдо.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Томати у власному соку - 400 грам
  • Імбир - 3/4 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 3/4 чайних ложки
  • Зіра мелена - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
курка
1. Куряче філе помийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
курка
2. Обсмажте хвилин 7, потім приберіть з сковороди.
курка
3. У цій же сковороді обсмажте до прозорості нарізаний кубиком цибулю.
курка
4. Додайте нарізаний і очищений від насіння перець.
курка
5. Додайте імбир і часник.
курка
6. Додайте томати і тушкуйте близько 10 хвилин.
курка
7. Додати сіль, поперчіть, поверніть курку в сковороду і тушкуйте до готовності.
курка
8. Смачного!

Схожі рецепти