Кукурудзяний чурек
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ці чудові кукурудзяні хлібці у себе вдома. Кукурудзяний чурек відмінно замінює звичайний хліб, а його рецепт дуже простий і зрозумілий. Готуємо!
Перед вами класичний рецепт приготування кукурудзяного чурека. Готується він з кукурудзяної муки і води. Все легко і просто. До столу чурек подавати зі сметаною, кислим молоком або вершковим маслом. Нижче наведено покроковий рецепт з фото. Удачі в приготуванні!
- Заголовок Бондюель - 300 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Вода - 1-2 склянок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Кукурудзяне борошно просійте в ємність і заваріть окропом. Після чого накрийте рушником і поставте в тепле місце на пару годин.
Потім додайте трохи пшеничного борошна, перемішайте. Мокрими руками зліпити з тіста ось таку корж.
На розігрітій сковороді, обсмажуємо коржі на рослинному маслі. Обсмажувати з двох сторін при закритій кришці сковороди.
Готово! Смачного!