Рецепт Кукурудзяний чурек фото

Кукурудзяний чурек
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Приготуйте ці чудові кукурудзяні хлібці у себе вдома. Кукурудзяний чурек відмінно замінює звичайний хліб, а його рецепт дуже простий і зрозумілий. Готуємо!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування кукурудзяного чурека. Готується він з кукурудзяної муки і води. Все легко і просто. До столу чурек подавати зі сметаною, кислим молоком або вершковим маслом. Нижче наведено покроковий рецепт з фото. Удачі в приготуванні!

  • Заголовок Бондюель - 300 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Вода - 1-2 склянок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
кукурудзяний чурек - фото крок 1
Кукурудзяне борошно просійте в ємність і заваріть окропом. Після чого накрийте рушником і поставте в тепле місце на пару годин.
кукурудзяний чурек - фото крок 2
Потім додайте трохи пшеничного борошна, перемішайте. Мокрими руками зліпити з тіста ось таку корж.
кукурудзяний чурек - фото крок 3
На розігрітій сковороді, обсмажуємо коржі на рослинному маслі. Обсмажувати з двох сторін при закритій кришці сковороди.
кукурудзяний чурек - фото крок 4
Готово! Смачного!

Схожі рецепти