Кукурудзяна коржик
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Тортілья кукурудзяна готується за принципом звичайної, тільки замість пшеничного, додається кукурудзяна мука. Для тих, кому цікаво, як приготувати тортилью, мій рецепт тортильи кукурудзяної.
Опис приготування:
Тортилля із кукурудзяного борошна особисто для мене, виходить навіть смачніше, ніж з пшеничного. У кукурудзяній муці багато корисних речовин, таких, як вітаміни В, цинк, залізо, кальцій. Кукурудзяне борошно сприяє кровообігу, нормальній роботі шлунка і кишечника. А щоб отримати всі корисні властивості, не збиваючи і не змішуючи їх іншими продуктами, досить приготувати тортилью кукурудзяну. Використовувати її можна для багатьох мексиканських національних страв. Смачного.
- Заголовок для палітурки - 2 склянки
- Тепла вода - 1, 5 склянки
- Рослинно масло - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
Від тесту відірвіть одну столову ложку тесту.
Розкачайте цей шматочок тесту в коржик завтовшки 0, 5 см.
Коржі розкладіть один від одного. Дайте їм трохи підсохнути. Хвилин 5.
Обсмажуйте тортильи з обох боків до рум'яного кольору. Вид, як легко готується тортилья кукурудзяна!