Рецепт Кукурудзяна коржик фото

Кукурудзяна коржик
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Хліб , Коржі , Тортілья
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Тортілья кукурудзяна готується за принципом звичайної, тільки замість пшеничного, додається кукурудзяна мука. Для тих, кому цікаво, як приготувати тортилью, мій рецепт тортильи кукурудзяної.

Опис приготування:

Тортилля із кукурудзяного борошна особисто для мене, виходить навіть смачніше, ніж з пшеничного. У кукурудзяній муці багато корисних речовин, таких, як вітаміни В, цинк, залізо, кальцій. Кукурудзяне борошно сприяє кровообігу, нормальній роботі шлунка і кишечника. А щоб отримати всі корисні властивості, не збиваючи і не змішуючи їх іншими продуктами, досить приготувати тортилью кукурудзяну. Використовувати її можна для багатьох мексиканських національних страв. Смачного.

  • Заголовок для палітурки - 2 склянки
  • Тепла вода - 1, 5 склянки
  • Рослинно масло - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
кукурудзяна коржик - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
кукурудзяна коржик - фото крок 2
Від тесту відірвіть одну столову ложку тесту.
кукурудзяна коржик - фото крок 3
Розкачайте цей шматочок тесту в коржик завтовшки 0, 5 см.
кукурудзяна коржик - фото крок 4
Коржі розкладіть один від одного. Дайте їм трохи підсохнути. Хвилин 5.
кукурудзяна коржик - фото крок 5
Обсмажуйте тортильи з обох боків до рум'яного кольору. Вид, як легко готується тортилья кукурудзяна!

Схожі рецепти