Кукурудзяна коржик
(покроковий рецепт з фото)
Тортілья кукурудзяна готується за принципом звичайної, тільки замість пшеничного, додається кукурудзяна мука. Для тих, кому цікаво, як приготувати тортилью, мій рецепт тортильи кукурудзяної.
Тортилля із кукурудзяного борошна особисто для мене, виходить навіть смачніше, ніж з пшеничного. У кукурудзяній муці багато корисних речовин, таких, як вітаміни В, цинк, залізо, кальцій. Кукурудзяне борошно сприяє кровообігу, нормальній роботі шлунка і кишечника. А щоб отримати всі корисні властивості, не збиваючи і не змішуючи їх іншими продуктами, досить приготувати тортилью кукурудзяну. Використовувати її можна для багатьох мексиканських національних страв. Смачного.
- Заголовок для палітурки - 2 склянки
- Тепла вода - 1, 5 склянки
- Рослинно масло - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
Від тесту відірвіть одну столову ложку тесту.
Розкачайте цей шматочок тесту в коржик завтовшки 0, 5 см.
Коржі розкладіть один від одного. Дайте їм трохи підсохнути. Хвилин 5.
Обсмажуйте тортильи з обох боків до рум'яного кольору. Вид, як легко готується тортилья кукурудзяна!