Рецепт Крем з манки фото

Крем з манки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти

Якщо вам подобаються заварні крему, приготуйте смачний і дуже ніжний крем з манної крупи. Він підходить і як начинка для заварних тістечок, і для прошарку багатьох тортів. Процес простий і легкий.

Крем з манки, приготований за цим простим рецептом, виходить вершковим і з легким ароматом лимона. Він добре тримає форму і тому прекрасно підходить для прошарку листкових тортів, для начинки заварних тістечок. В залежності від того, наскільки густим вам знадобиться крем, ви можете додавати більше або менше манної крупи. Процес приготування крему зовсім нескладний, у вас все вийде.

  • Манька - 3-4 Ст. Ложок
  • Молоко - 2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
крем з манки - фото крок 1
Насамперед потрібно збити яйце з цукром, додати манку, ванільний цукор, цедру лимона і знову збити.
крем з манки - фото крок 2
Не перестаючи збивати, вливаємо в суміш тонкою цівкою тепле молоко.
крем з манки - фото крок 3
А тепер варимо крем на середньому вогні до загусання, при цьому постійно помішувати.
крем з манки - фото крок 4
Додаємо вершкове масло, варимо крем, розмішуючи, до повного розчинення масла. Потім крем охолоджуємо.
крем з манки - фото крок 5
Повністю остиглий крем необхідно збивати близько 4-5 хвилин до пишної маси.

Схожі рецепти