Котлети з сиром «Роккі»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.
Дуже смачні і соковиті котлетки з курки з сирною начинкою. Хоч вони і готуються з філе, але за рахунок додавання хліба з молоком виходять дуже ніжними. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати котлети з сиром"Роккі" . Це дуже смачні і ніжні котлетки, для приготування яких можна взяти будь-який сир: від звичайного твердого до моцарели або сиру типу"здоров'я" , будь-який варіант буде доречним. Я не додаю спеції в такі котлети, щоб не перебити смак сиру, але можна урізноманітнити паніровці кунжутом або прянощами. Куряче філе можна замінити на нежирний свинячий фарш, тоді трохи довше обсмажуйте котлети. Хай щастить!
- Фарш - 500 грам
- Білий хліб - 150 грам (кнопка)
- Молоко - 2 склянки
- Твердий сир - 120 грам
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Панірувальні сухарі - За смаком
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Замочіть хліб в молоці. Щоб це відбувалося більш рівномірно, я зазвичай ламаю його руками і заливаю молоком, утрамбовують.
3. М'ясо пропустіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера. Потім відіжміть трохи хліб від молока і з'єднайте фарш з хлібом. Для більш однорідної консистенції я подрібнюю вдруге м'ясо з хлібом в блендері.
4. Твердий сир порізати кубиками.
5. Мокрими руками скачайте кульку з фаршу, придавите трішки, щоб вийшла кругла коржик.
6. У центр покладіть частину сиру.
7. Сформуйте овальну котлетку. Обваляйте в сухарях.
8. Теж саме виконайте і з іншим фаршем. У мене вийшло 8 великих котлет.
9. Розігрійте рослинне масло, покладіть котлети, смажте з кожного боку по 5-7 хвилин.
10. Коли котлети обсмажені з одного боку, я перевертаю їх на іншу і накриваю кришкою, щоб вони ще пропарити і стали ніжніше.
Пробуйте!
Пробуйте!