Рецепт Котлети рубані в духовці фото

Котлети рубані в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Якщо у вас немає часу займатися фаршем, пропоную звернути увагу на досить простий рецепт котлет рубаних в духовці. Приготовлені таким способом, вони виходять дуже соковитими і смачними.

Опис приготування:

Котлети рубані в духовці в домашніх умовах можна приготувати з будь-якого м'яса. В даному варіанті використовується куряче філе, однак при бажанні його можна замінити свининою чи яловичиною.

  • Куряче філе - 350-400 грам
  • Мал - 70-90 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Болгарський перець - 0.5 штуки (по бажанню)
  • Борошно - 100 грам (по бажанню)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Свіжа зелень - 20 грам
котлети рубані в духовці - фото крок 1
1. Рецепт приготування котлет рубаних в духовці досить простий і його сміливо можна назвати"на швидку руку" . Для початку необхідно вимити, просушити і подрібнити ножем філе. Шматочки можуть бути довільної форми.
котлети рубані в духовці - фото крок 2
2. При бажанні в фарш можна додати попередньо зварений рис.
котлети рубані в духовці - фото крок 3
3. Болгарський перець вимити, очистити від хвостика і насіння і подрібнити. Додати до охолодженого рису.
котлети рубані в духовці - фото крок 4
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в фарш філе, яйце і зелень.
котлети рубані в духовці - фото крок 5
5. Посолити і поперчити фарш за смаком. Все ретельно перемішати.
котлети рубані в духовці - фото крок 6
6. З фаршу сформувати котлетки і обваляти їх у борошні (можна використовувати пшеничну або кукурудзяну).
котлети рубані в духовці - фото крок 7
7. На сковороду налити трішки олії і на великому вогні обсмажити котлетки з двох сторін.
котлети рубані в духовці - фото крок 8
8. Обсмажені котлетки викласти на деко. Котлети рубані в духовці в домашніх умовах будуть готові через 15-25 хвилин (в залежності від розміру). Подавати їх можна окремо або з гарніром.

Схожі рецепти