Коржі з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Замість хліба або для сендвічів, як доповнення до перших страв або просто в якості перекусу, ці чудові коржики стануть чудовою ідеєю для всієї родини. Дуже рекомендую вам взяти рецепт на замітку.
Поспішаю показати вам, як приготувати коржі з сиром в духовці. Вони виходять дивно ніжними, повітряними і дійсно буквально тануть у роті. Щоб зробити коржі більш ароматними, можна додати спеції: мелений часник, koriandr, сушені трави. Сам процес зовсім нескладний, так що навіть якщо ви не дуже впевнено працюєте з тестом, тут у вас точно не виникне складнощів.
- Вода - 1 Склянка (молоко)
- Натуральний йогурт - 4 Ст. Ложки
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сир - 200-250 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5-1 чайних ложки
- Борошно - 500-600 грам
- Жовток - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Для приготування тіста розчиніть в склянці теплої води (молока) дріжджі і цукор. Залиште на 5-10 хвилин. Просійте борошно з сіллю. Влийте опару, додайте йогурт.
2. Замісити тісто, накрийте його чистим рушником і залиште на годинку приблизно.
3. Сир натріть на тертці і через годину умішайте в тісто.
4. Розкачайте тісто, але не дуже тонко. Виріжте кружечки і перекладіть їх на деко, застелене пергаментом. Духовку розігрійте до 170 градусів.
5. Змастіть збитим жовтком.
6. Зверху можна додати за смаком спецій. Надішліть деко в духовку і випікайте коржі хвилин 35 (до румяности).
7. Ось такі апетитні і дуже ароматні коржі з сиром в духовці вийшли.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!