Рецепт Коржі в мультиварці фото

Коржі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 71 дн. 6 г. 0 хв.

Мультиварка - універсальна"каструлька" , адже в ній можна приготувати абсолютно все. Навіть сметанні коржі. Вони виходять настільки смачними, що приходиться готувати ще. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Зауважу, що обтяжувати сильно тісто додатковою кількістю борошна не слід. Коржі довго будуть пропікатися. Подпиліть стіл і натріть руки борошном, після продовжуйте працювати з тестом.

  • Крем 20% - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
коржі в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
коржі в мультиварці - фото крок 2
Змішайте сметану з яйцем.
коржі в мультиварці - фото крок 3
Додайте розтоплене вершкове масло, цукор. Перемішайте.
коржі в мультиварці - фото крок 4
Додайте борошно, розпушувач, сіль.
коржі в мультиварці - фото крок 5
Замісити м'яке тісто. Залиште на 15 хвилин.
коржі в мультиварці - фото крок 6
Розділіть на бажане рівну кількість частин. Я виходила з розміру дна чаші своєї мультиварки.
коржі в мультиварці - фото крок 7
Надайте форму коржів. Сильно великими Не робіть, інакше важко буде перевертати. Якщо тісто сильно липне до рук, то присипте борошном робочу поверхню і розминайте корж.
коржі в мультиварці - фото крок 8
У чашу мультиварки налийте рослинне масло, приблизно на висоту фаланги вказівного пальця. Розігрійте до легкого потріскування. Опустіть підготовлену корж в масло. Обсмажуйте протягом 5-7 хвилин з одного боку, після того, як pereverni і довести до готовності, приблизно ще 6-8 хвилин. Орієнтуйтеся на золотистий колір коржі.
коржі в мультиварці - фото крок 9
Готові коржі перекладіть на паперові серветки для вбирання зайвого масла.
коржі в мультиварці - фото крок 10
Теплі коржі подавайте з медом, фруктово-ягідним сиропом, сметаною. Смачного!

Схожі рецепти