Коржі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 71 дн. 6 г. 0 хв.
Мультиварка - універсальна"каструлька" , адже в ній можна приготувати абсолютно все. Навіть сметанні коржі. Вони виходять настільки смачними, що приходиться готувати ще. Ділюся рецептом.
Опис приготування:
Зауважу, що обтяжувати сильно тісто додатковою кількістю борошна не слід. Коржі довго будуть пропікатися. Подпиліть стіл і натріть руки борошном, після продовжуйте працювати з тестом.
- Крем 20% - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте сметану з яйцем.
Додайте розтоплене вершкове масло, цукор. Перемішайте.
Додайте борошно, розпушувач, сіль.
Замісити м'яке тісто. Залиште на 15 хвилин.
Розділіть на бажане рівну кількість частин. Я виходила з розміру дна чаші своєї мультиварки.
Надайте форму коржів. Сильно великими Не робіть, інакше важко буде перевертати. Якщо тісто сильно липне до рук, то присипте борошном робочу поверхню і розминайте корж.
У чашу мультиварки налийте рослинне масло, приблизно на висоту фаланги вказівного пальця. Розігрійте до легкого потріскування. Опустіть підготовлену корж в масло. Обсмажуйте протягом 5-7 хвилин з одного боку, після того, як pereverni і довести до готовності, приблизно ще 6-8 хвилин. Орієнтуйтеся на золотистий колір коржі.
Готові коржі перекладіть на паперові серветки для вбирання зайвого масла.
Теплі коржі подавайте з медом, фруктово-ягідним сиропом, сметаною. Смачного!