Коржі на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Ситні, прості в приготуванні коржі на ряжанка в домашніх умовах стануть прекрасною альтернативою дріжджового хлібу, наприклад. Дуже рекомендую повторити цей рецепт будинку.
Це дуже простий рецепт коржів на ряжанка, який можна сміливо віднести до варіантів на швидку руку. Вони виходять хрусткими, дуже смачними і подобаються як дорослим, так і дітям. Їх можна готувати як великими, так і маленькими, викладаючи на деко, наприклад. Вони чудово підійдуть як до перших страв, так і в якості перекусу на роботі або природі. Дивіться, як приготувати коржі на ряжанка.
- Ряжанка - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки (можна суміш з цільнозерновий )
- Яйце - 2-3 штук
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску просійте борошно. В даний рецепт використовується суміш з пшеничного і цільнозерновий. Можна також додати житнє борошно, наприклад. Додайте соду і щіпку солі.
2. Додайте трохи цукру. Вбийте прямо в борошно яйця і влийте ряжанку. Додайте просіяний крохмаль і почніть перемішувати.
3. Замісити тісто до однорідності. Воно не повинно бути занадто рідким, так що при необхідності підсипте ще трохи борошна. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом.
4. Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть тісто у форму, розрівняйте верх і відправте запікатися приблизно на півгодинки.
5. Коли з'явиться апетитна рум'яна кірочка, коржик на ряжанка в домашніх умовах готова. Пригощайтеся!