Коржі без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами рецептом найпростіших коржів, які виручать вас в пост або якщо вдома закінчився хліб. Готуються дуже швидко, всього 3 основних інгредієнта!
Смажити коржі можна як на оливковій олії, так і на будь-якому іншому рослинному. Відмінне доповнення до супу або до чаю! У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати коржі без яєць.
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Вода гаряча - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 5-6 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Борошно просійте і перемішайте з сіллю. Кількість солі беріть на свій смак, любите ви більш прісні або солоні коржики. Влийте гарячу воду!
Спочатку виделкою замішуйте борошно з водою, коли маса трохи охолоне - продовжуйте руками. Замісити м'яке, сприйнятливість тісто. Сильно борошном не забивали. Накрийте тісто пакетом і дайте постояти 15-20 хвилин.
Розділити тісто 6 частин. Можна більше або менше, від цього буде залежати розмір коржів. Якщо розділіть на 6 частин, коржі вийдуть діаметром 18-20 см.
Розкачайте кожну частину тесту в коржик.
Зробіть в тесті кілька проколів виделкою і смажте коржі з двох сторін на сковороді, змащеній оливковою олією.
Смачного!