Рецепт Конфітюр з вишні фото

Конфітюр з вишні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Літні , На сніданок
Заготовки , Джем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Конфітюр з вишні - особливе ласощі. Воно пахне літом, створює радісний настрій. Почати похмуре зиязикай ранок з булочки або сиру з конфітюром з вишні - що може бути краще?

Опис приготування:

Конфітюр з вишні - дуже смачний і ніжний. Головне - при його приготуванні не допустити пригорання сиропу, щоб він не втратив красивий колір і смак. Варити конфітюр з вишні треба на слабкому вогні, помішуючи і знімаючи пінки. Зробіть пробну партію, набийте руку - і ви кожен сезон будете заготовляти конфітюр з вишні, настільки він сподобається вам і вашим домашнім. Я гарантую це Успіхів!

  • Вишня - 1 кілограм (без кісточок)
  • Цукор - 800 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
конфітюр з вишні - фото крок 1
З вишні вийняти кісточки.
конфітюр з вишні - фото крок 2
Вишню засипати цукром і додати сік лимона. Дати настоятися години, щоб вишня пустила сік.
конфітюр з вишні - фото крок 3
Довести до кипіння і варити 10 хвилин, помішуючи. Ягоди вийняти з сиропу.
конфітюр з вишні - фото крок 4
Яблука почистити і порізати дольками.
конфітюр з вишні - фото крок 5
Яблука варити в сиропі, поки він не зменшиться вдвічі.
конфітюр з вишні - фото крок 6
Повернути вишню в сироп і подрібнити все блендером. Кип'ятити ще 10 хвилин, помішуючи.
конфітюр з вишні - фото крок 7
Готовий конфітюр гарячим розкласти по банках і закатати. Смачного!

Схожі рецепти