Конфітюр з вишні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Конфітюр з вишні - особливе ласощі. Воно пахне літом, створює радісний настрій. Почати похмуре зиязикай ранок з булочки або сиру з конфітюром з вишні - що може бути краще?
Конфітюр з вишні - дуже смачний і ніжний. Головне - при його приготуванні не допустити пригорання сиропу, щоб він не втратив красивий колір і смак. Варити конфітюр з вишні треба на слабкому вогні, помішуючи і знімаючи пінки. Зробіть пробну партію, набийте руку - і ви кожен сезон будете заготовляти конфітюр з вишні, настільки він сподобається вам і вашим домашнім. Я гарантую це Успіхів! 
- Вишня - 1 кілограм (без кісточок)
 - Цукор - 800 грам
 - Яблуко - 2 штуки
 - Лимон - 1 штука
 

З вишні вийняти кісточки.

Вишню засипати цукром і додати сік лимона. Дати настоятися години, щоб вишня пустила сік.

Довести до кипіння і варити 10 хвилин, помішуючи. Ягоди вийняти з сиропу.

Яблука почистити і порізати дольками.

Яблука варити в сиропі, поки він не зменшиться вдвічі.

Повернути вишню в сироп і подрібнити все блендером. Кип'ятити ще 10 хвилин, помішуючи.

Готовий конфітюр гарячим розкласти по банках і закатати. Смачного!