Компот з варення вишневого
(покроковий рецепт з фото)
Вишневе варення можна не просто їсти як ласощі, але також використовувати в готуванні різних напоїв (в тому числі і компоту з варення вишневого). Такий напій стане доповненням до обіду або вечері.
Спробуйте приготувати в домашніх умовах компот з варення вишневого - і ви точно не пошкодуєте! Такий напій можна вживати гарячим в холодну пору і прохолодним (навіть з льодом) в жарку пору. Зберігається він не більше 3-4 днів в холодильнику.
- Вишневе варення - 1 Склянка
- Окріп - 3 L
1. Напій з вишневого варення - це дуже смачні ласощі. Він буде відмінно поєднуватися з обідом або вечерею, а також сподобається в якості самостійного напою для дорослих і дітей. Готується компот з варення вишневого дуже просто. Всього нам знадобиться один стакан варення.
2. Ставимо на плиту ємність з водою, доводимо її до кипіння. Потім зменшуємо трохи вогонь і відправляємо в воду вишневе варення.
3. Варимо компот близько 5 хвилин на середньому вогні. Кришку я зазвичай не закриваю. За смаком можна додати трохи лимонної кислоти або кориці, а можна залишити і в первинному варіанті.
4. Проваривши компот, знімаємо ємність з вогню. Даємо компоту трохи настоятися (хвилин 10). Після цього компот з варення вишневого можна розливати по склянках або чашках. Насолоджуйтесь напоєм! Я подаю його у вигляді чаю разом з солодким десертом (печиво, торт і т.П.).