Рецепт Кокосовий торт фото

Кокосовий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Горіхи , Вершкове масло , Згущене молоко , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Sladkoezhki, увага! Сьогодні хочу поділитися з вами просто дивовижним рецептом кокосового торта, дуже ніжного і буквально тане в роті! Обов'язково приготуйте його до найближчого свята!

Опис приготування:

Все в цьому торті ідеально - і ніжний масляний крем, і соковитий бісквіт, і кокосова присипка, яка робить торт святковим і дуже ошатним, а також завішані смак самого торта, надає йому нових ноток. Рецепт, як приготувати кокосовий торт, дуже простий. Я роблю два бісквітних коржа і розрізаю кожен навпіл, в результаті у мене виходить цілих чотири коржа, і торт виходить дуже високим.

  • Яйця - 10 штук
  • Цукор - 2, 5 склянки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 250 грам
  • Вода кип'ячена - 400 грам
  • Кокосова стружка - 50 грам
кокосовий торт - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця для бісквіта повинні бути холодними, тому покладіть їх у холодильник заздалегідь. А дістаньте звідти вершкове масло і потримайте при кімнатній температурі близько години, тоді воно розм'якшиться і буде добре збивати.
кокосовий торт - фото крок 2
Коржів для бісквіта будемо випікати два. Для першого змішайте 5 яєць і 1 склянка цукру, гарненько збийте міксером до високої піни і висветленія маси.
кокосовий торт - фото крок 3
Ось приблизно такий повинна вийти маса.
кокосовий торт - фото крок 4
Тепер поступово починайте вводити борошно, додаючи буквально по 1 ст. Ложці. Якщо у вас є спеціальне невелике сито, то можете додавати борошно з його допомогою, однією рукою постійно помішуючи тісто, а інший - струшуючи сито.
кокосовий торт - фото крок 5
Тісто вийде досить рідким, не хвилюйтеся, в духовці воно прекрасно пропечеться.
кокосовий торт - фото крок 6
Вилийте тісто у форму для випікання діаметром 22 см. Запікайте в духовці 40-45 хвилин.
кокосовий торт - фото крок 7
Перший бісквітний корж готовий. Саме час приготувати другий точно так же, як готували перший.
кокосовий торт - фото крок 8
Кожен бісквітний корж розріжте уздовж навпіл.
кокосовий торт - фото крок 9
Приготуйте цукровий сироп. Для цього в теплій кип'яченій воді розведіть приблизно півсклянки цукру. Цим сиропом просочіть кожен бісквітний корж.
кокосовий торт - фото крок 10
Приготуйте крем. У глибокій мисці змішайте вершкове масло і згущене молоко. Збийте міксером до однорідного стану.
кокосовий торт - фото крок 11
Зберіть торт. На плоску тарілку покладіть перший бісквітний корж, змастіть кремом і накрийте другим коржем і т.Д.
кокосовий торт - фото крок 12
Зверху прикрасьте кокосовою стружкою. Залиште торт на 1 час, щоб він просочився.
кокосовий торт - фото крок 13
Приємного чаювання!

Схожі рецепти