Класична «шарлотка» з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося випічки з яблуками? Пропоную перевірений роками рецепт всіма улюбленого пирога! Цей простий і смачний пиріг стане прикрасою Вашого десертного столу і порадує смаком.
Рецептів приготування «Шарлотки» так багато, що складно сказати, який з них дійсно класичний. Одне відомо точно, що вона дуже смачна. Її можна зробити з грошима, персиками, ягодами, шоколадом или ворогом. Найголовніше - пиріг виходить «теплим« і підійде не тільки для сімейних посиденьок.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукровий пісок - 1 Склянка
- Яблука - 1 кілограм
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
1
Вимийте яблука, розріжте кожне навпіл, видаліть серцевину і наріжте невеликими шматочками.
2
Викладіть яблука в миску, посипте корицею і збризніть алкоголем.
3
Яйця збийте з цукровим піском до утворення пишної піни, порційно введіть борошно, кожен раз ретельно перемішуючи.
4
Форму для випічки змастіть рослинною олією, викладіть яблука, залийте їх тестом і відправте в духовку.
5
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
6
Готовий пиріг видаліть з духовки, залиште його на 15 хвилин для охолодження, а потім сміливо нарізайте і насолоджуйтеся.
7
Смачного!