Рецепт Каша з цільної пшениці фото

Каша з цільної пшениці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом каші з цілісної пшениці. Це смачне і просте блюдо, яке точно сподобається всім тим. Хто вважає за краще здорове харчування або дотримується посту або дієту!

Опис приготування:

Ділюся з вами простим рецептом каші з цілісної пшениці. Звичайно, це блюдо на любителя - не всі люблять довго і ретельно жувати кашу, Хоча це, насправді, надзвичайно корисно. Така каша допомагає боротися зі шлаками, ефективно очищаючи кишечник і весь організм. Впевнена, всім тим, хто любить правильне харчування і не проти скинути пару сантиметрів з талії, каша сподобається: вона дає відчуття ситості надовго. І в підсумку ви не їсте що-попало, і худнете швидше!

  • Пшениця - 150 грам
  • Бульйон - 600 мілілітрів (можна замінити просто водою і спеціями)
  • Морква - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
каша з цільної пшениці - фото крок 1
1. Крупу хоршо промиваємо, щоб вода була прозорою, потім заливаємо водою і залишимо в глибокому посуді - каша збільшиться в розмірах майже в два рази, має бути місце. Ми залишаємо на ніч.
каша з цільної пшениці - фото крок 2
2. Тепер ще раз крупу промиємо і відкинемо на друшляк. Тим часом бульйон разом з усіма добавками і спеціями на ваш розсуд доводимо до кипіння, і коли закипить - додамо крупу, зменшимо вогонь, і під кришкою Томім 45-60 хвилин.
каша з цільної пшениці - фото крок 3
3. Тим часом морквину моєму, чистим, і на дрібній тертці натираємо. Якщо хочете, щоб каша була дієтичної - додамо сиру моркву в кашу при подачі, якщо ні - тоді обсмажити моркву на рослинній олії, і тоді вже додамо в кашу.
каша з цільної пшениці - фото крок 4
4. От і все! ваша каша готова, смачного!

Схожі рецепти