Каша рисова в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У духовці можна приготувати саму чудову рисову кашу в світі! солодкі яблука, айва та абрикоси прекрасно доповнюють кашу, роблячи її смак дуже ніжним і приголомшливо смачним! Спробуйте!
Це класичний рецепт приготування каші рисової в духовці. Рис зваріть до готовності і викладіть на дно горщиків шаром, наступним шаром викладаємо порізані і присипані корицею фрукти. Шари чергуємо, заповнюю горщики до верху. Для краси і пікантності додайте жменю калини або журавлини. Блюдо нудиться в духовці або печі близько трьох годин. Хай щастить!
- Мал - 0, 5 кілограма
- Яблука - 2 штуки
- Айва - 1 штука
- Абрикос - 4 штуки
- Калина - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - За смаком
Рис промийте та відваріть до готовності.
Фрукти ретельно миємо й нарізаємо шматочками.
Рис злегка посоліть і викладіть тонким шаром на дно горщиків. Зверху присипте цукром і додайте трохи масла вершкового. На рис кладемо фрукти, присипаємо їх корицею. Заповнюємо весь горщик, чергуючи шари.
Верхнім шаром кладіть яблука, присипте зверху калиною.
Відправляємо горщики в духовку і Томім при середній температурі, приблизно 3 годину.
Смачного!