Рецепт Каша рисова в духовці фото

Каша рисова в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти , Яблука , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Від 3 років , Від 5 років
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У духовці можна приготувати саму чудову рисову кашу в світі! солодкі яблука, айва та абрикоси прекрасно доповнюють кашу, роблячи її смак дуже ніжним і приголомшливо смачним! Спробуйте!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування каші рисової в духовці. Рис зваріть до готовності і викладіть на дно горщиків шаром, наступним шаром викладаємо порізані і присипані корицею фрукти. Шари чергуємо, заповнюю горщики до верху. Для краси і пікантності додайте жменю калини або журавлини. Блюдо нудиться в духовці або печі близько трьох годин. Хай щастить!

  • Мал - 0, 5 кілограма
  • Яблука - 2 штуки
  • Айва - 1 штука
  • Абрикос - 4 штуки
  • Калина - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
каша рисова в духовці - фото крок 1
Рис промийте та відваріть до готовності.
каша рисова в духовці - фото крок 2
Фрукти ретельно миємо й нарізаємо шматочками.
каша рисова в духовці - фото крок 3
Рис злегка посоліть і викладіть тонким шаром на дно горщиків. Зверху присипте цукром і додайте трохи масла вершкового. На рис кладемо фрукти, присипаємо їх корицею. Заповнюємо весь горщик, чергуючи шари.
каша рисова в духовці - фото крок 4
Верхнім шаром кладіть яблука, присипте зверху калиною.
каша рисова в духовці - фото крок 5
Відправляємо горщики в духовку і Томім при середній температурі, приблизно 3 годину.
каша рисова в духовці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти