Каша на воді
(покроковий рецепт з фото)
Корисний, простий і ситний сніданок для дорослих і дітей - це каша. Можна зробити її на молоці або воді (бульйоні), з сухофруктами і горіхами. Розповідаю, як приготувати кашу на воді.
Якщо ви не любите або не переносите молочні продукти, використовуйте воду або м'ясний, овочевий бульйон. Ви можете приготувати рисову, гречану, ячну і інші види круп. Подавайте кашу відразу, поки вона ще гаряча. Можна зробити солодку кашу або з м'ясом, а також подати без нічого.
- Вода - 3, 5 склянки
- Вівсяна крупа (подрібнена цільнозерновий) - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Сухофрукти, горіхи - За смаком
1
Насамперед переберіть крупу від сміття і промийте її під струменем проточної води.
2
У каструлю налийте необхідну кількість води і відправте її на вогонь, доведіть до кипіння.
3
Після закипання всипте промиту крупу в каструлю і перемішайте ложкою.
4
Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і додайте дрібку солі.
5
Варіть на слабкому вогні близько 20-30 хвилин до готовності.
6
Вимкніть вогонь і накрийте каструлю кришкою, залиште на пару хвилин, а потім подавайте до столу з горіхами і сухофруктами.