Рецепт Карамельний пиріг з горіхами фото

Карамельний пиріг з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 9
Час приготування: 50 хв.

Пропоную приготувати карамельний пиріг з горіхами. Рецепт досить простий і швидкий, з яким впорається будь-який початківець кулінар. Неодмінно спробуйте!

Опис приготування:

Ця чудова домашня випічка підійде як для сімейного чаювання, так і для посиденьок в колі друзів. Пиріг готується на основі вареного згущеного молока і виходить просто неймовірно смачним і апетитним! ніжний, повітряний бісквіт з насиченим карамельно-горіховим смаком - такий десерт припаде до душі будь-якому ласуни. Дуже смачно і з чаєм, і з кавою, і з молоком. Мінімум вашої участі і менше, ніж через годину, ви зможете вже насолоджуватися!

  • Варене згущене молоко, банку - 1 штука
  • Борошно - 180 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам (можна брати будь-які)
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Жовток яєчний - 4 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 2
2. Відокремте жовтки від білків, додайте до них цукор і добре збийте.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 3
3. Додайте рослинне масло і варене згущене молоко.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 4
4. Збийте все разом ще раз, додайте борошно і розпушувач.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 5
5. Перемішайте тісто до однорідного стану, воно повинно бути досить густим.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 6
6. Додайте не дуже дрібно подрібнені горіхи.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 7
7. Перемішайте і викладіть тісто в змащену маслом прямокутну форму.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 8
8. Випікайте при 180 градусах близько 25-30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або сірником.
карамельний пиріг з горіхами - фото крок 9
9. Карамельний пиріг з горіхами готовий. Наріжте його на порційні шматочки і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти