Карамельний пиріг з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати карамельний пиріг з горіхами. Рецепт досить простий і швидкий, з яким впорається будь-який початківець кулінар. Неодмінно спробуйте!
Ця чудова домашня випічка підійде як для сімейного чаювання, так і для посиденьок в колі друзів. Пиріг готується на основі вареного згущеного молока і виходить просто неймовірно смачним і апетитним! ніжний, повітряний бісквіт з насиченим карамельно-горіховим смаком - такий десерт припаде до душі будь-якому ласуни. Дуже смачно і з чаєм, і з кавою, і з молоком. Мінімум вашої участі і менше, ніж через годину, ви зможете вже насолоджуватися!
- Варене згущене молоко, банку - 1 штука
- Борошно - 180 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам (можна брати будь-які)
- Рослинна олія - 100 грам
- Жовток яєчний - 4 штуки
- Цукор - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Відокремте жовтки від білків, додайте до них цукор і добре збийте.
3. Додайте рослинне масло і варене згущене молоко.
4. Збийте все разом ще раз, додайте борошно і розпушувач.
5. Перемішайте тісто до однорідного стану, воно повинно бути досить густим.
6. Додайте не дуже дрібно подрібнені горіхи.
7. Перемішайте і викладіть тісто в змащену маслом прямокутну форму.
8. Випікайте при 180 градусах близько 25-30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або сірником.
9. Карамельний пиріг з горіхами готовий. Наріжте його на порційні шматочки і подайте до столу. Смачного!