Карамельний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться приготувати щось особливе до святкового столу? Приготуйте дуже смачний чізкейк без випічки. Карамель готується на основі звичайної згущенки, виходить дуже смачно і апетитно!
Перед вами класичний рецепт приготування карамельного чизкейка без випічки. Готується він не дуже довго, найдовше його доведеться потримати в холодильнику, щоб як слід застиг. На це, як правило, йде 4-5 годин. Чізкейк можна прикрасити смаженими горішками, я прикрасив мигдалем. Гарного вам дня!
- Печиво - 250 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Вершки - 1/2 Ст. Ложки
- Желатин - 1/2 Ст. Ложки
- Сир сирний - 750 грам
- Цукор коричневий - 200 грам
- Молоко згущене - 1 штука (банку)
- Мигдаль - За смаком
Форму для чізкейку змастіть маслом. Печиво подрібніть і додайте розтоплене масло.
Добре перемішайте, можна в блендері.
Отриману суміш викладіть у форму, зробіть бортики, а потім приберіть в холодильник на 30 хвилин. Желатин замочити в вершках.
Збийте сирний сир з цукром до однорідності.
Розігрійте в каструлі: згущене молоко, 45 г і пісочний 40 г масла. Вогонь невеликий.
Доведіть до кипіння, помішуючи. 5 хвилин проваріть.
Додайте остиглий желатин, перемішайте. Потім кладемо карамель, але сильно не перемішуємо.
Отриману масу викладаємо на основу. Розміщуємо форму з чізкейк в холодильник на 4 годину.
Прикрасити можна смаженим мигдалем.
Смачного!