Кабачкові оладки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ситні і такі смачні кабачкові оладки з рисом сподобаються кожному. З доступних продуктів виходить відмінний обід для всієї родини. Беріть на замітку рецепт!
Кабачкові оладки з рисом - це простий і доступний рецепт. З кабачків, зелений, муки і рису виходить відмінне блюдо, яким можна швидко і без клопоту нагодувати сім'ю.
- Кабачки - 300 грам
- Рис круглий - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування кабачковий оладок з рисом.
Натріть молоді кабачки на крупній тертці.
Рис відварити до м'якості. Вариться круглий рис приблизно 15 хвилин.
Додайте варений рис до кабачків.
Лук наріжте кубиками.
Додайте цибулю до кабачків і рису.
Дрібно наріжте свіжу зелень і всипте до овочів. Для рецепта можна використовувати кріп і петрушку.
Всипте пшеничне борошно і перемішайте тісто для оладок. Додайте сіль і перець за смаком.
Розігрійте масло на сковороді і викладіть оладки ложкою. Смажте спершу на одній стороні на помірному вогні 4-5 хвилин.
Потім переверніть оладки і смажте ще стільки ж часу до отримання апетитною скоринки.
Смачного!