Грінки солодкі
(покроковий рецепт з фото)
Грінки солодкі я готую з французької рецептом. З бананами і сиром. Дуже смачно! Спробуйте.
Грінки солодкі можна подавати з морозивом або збитими вершками, як солодкі млинці. Смачні та м'які грінки сподобаються всім вашим домочадцям, особливо полюбляться дітям. Готувати грінки солодкі можна як на сніданок, так і на полуденок, в якості десерту. Добре йдуть з чаєм і кавою. Смачного.
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Яйце - 4 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Білий хліб - 6-8 скибочок
- Банан - 1 штука
- Твердий сир - 60 грам
- Мед - 2 чайних ложки
Ображати краю і скибочок білого хліба.
Збийте яйця з молоком.
На великій тертці натріть сир.
Vilochkoy розімніть банан.
Змішайте сир, банани і мед.
Покладіть суміш банана, сиру і меду на одну скибочку хліба. Накрийте другим.
Умочіть отримані грінки солодкі в яєчно-молочну суміш.
Обсмажуйте на розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.