Гречка з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і в той же час просте блюдо, в якому всі інгредієнти чудово поєднуються один з одним. Це відмінний спосіб урізноманітнити приготування звичайної гречки.
Рецепт приготування гречки з кукурудзою дуже простий і швидкий, а смак виходить чудовий. На мій погляд, це відмінний гарнір, який добре підійде до будь-якого м'яса та риби, і сподобається навіть дітям. Тому, якщо вам вже трохи набридла звичаю гречка, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати гречку з кукурудзою так, щоб всі залишилися в захваті.
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Кукурудза - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам(25 - в гречку, 25 - з obzharku)
Для початку гречку необхідно перебрати і ретельно промити. Потім ми перекладаємо її в чашу пароварки і додаємо шматочок масла, приблизно половину, солимо.
Зверху встановлюємо кукурудзу (я використовувала заморожену) і готуємо протягом 40-45 хвилин.
Поки готуються гречка і кукурудза, ми можемо зайнятися іншими продуктами. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі.
Коли все готово, змішуємо всі інгредієнти, пробуємо на смак і при необхідності додаємо ще сіль.
Тепер наше блюдо готове і можна приступати до дегустації. Приємного всім апетиту!