Гречані панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом гречаних панкейк на сніданок. Гречана мука надає випічці впізнаваний аромат і смак. Крім того, в ній міститься більше клітковини і корисних мікроелементів, ніж у пшеничному.
Докладніше, як приготувати гречані панкейкі, я розповім нижче. Якщо випічка на гречаної борошні вам незвична, можна замінити частину борошна в рецепті на пшеничну. За бажанням в тісто можна додати 1-2 ст.Л. Цукру для солодощі. Панкейкі виходять пишними, м'якими і дуже смачним. Рекомендую спробувати!
- Гречана мука - 150 грам
- Соеве молоко - 250 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1-2 капель
- Мигдалеве борошно - 30 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Гречану муку змішайте з мигдальною, додайте корицю і розпушувач. Перемішайте.
Потім налийте в миску соєве молоко, додайте ванільний екстракт і перемішайте до однорідної консистенції.
Розігрійте сковороду на середньо-низькій температурі. Викладіть на сковороду порційно тісто. Смажте панкейкі на сухій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
Гречані панкейкі готові, смачного!