Горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі зовні і м'які всередині - це все про Наггетс. Нічого купувати готові, якщо їх можна зробити самостійно. Розповідаю, як приготувати горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом.
Нагетси ви можете зробити не тільки з курячого м'яса, але також з риби. Зробити такі в домашніх умовах не так вже й складно. До столу їх краще подавати гарячими, можна самостійно, з грибним, вершковим або томатним соусом, а також з гарніром з рису, картоплі.
- Філе - 0, 5 кілограма (м'ясне)
- Вершки - 250 мілілітрів
- Мал - 200 грам
- Горіхи волоські - 200 грам
- Борошно - 110 грам
- Яйця - 2 штуки
- Соняшникова олія - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками (розміром близько 3х5 сантиметрів), посипте сіллю і перцем.
2
У миску викладіть борошно, в інший збийте яйця, а в третю викласти подрібнені волоські горіхи (в крихту).
3
Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, а потім в яйцях і горіховою крихті.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть нагетси, обсмажуйте з кожного боку близько трьох хвилин.
5
Для соусу: влийте вершки в сковороду, додайте до них томатну пасту, сіль і перець, перемішайте і прогрійте близько 1-2 хвилин.
6
Тим часом відваріть рис до готовності, потім злийте воду і змішайте його з вершковим соусом. Подавайте блюдо гарячим з горіховими наггетсами.