Рецепт Горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом фото

Горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах, Курка, Крупи, Горіхи, Грецькі горіхи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хрусткі зовні і м'які всередині - це все про Наггетс. Нічого купувати готові, якщо їх можна зробити самостійно. Розповідаю, як приготувати горіхові нагетси з рисом і вершковим соусом.

Нагетси ви можете зробити не тільки з курячого м'яса, але також з риби. Зробити такі в домашніх умовах не так вже й складно. До столу їх краще подавати гарячими, можна самостійно, з грибним, вершковим або томатним соусом, а також з гарніром з рису, картоплі.

  • Філе - 0, 5 кілограма (м'ясне)
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Мал - 200 грам
  • Горіхи волоські - 200 грам
  • Борошно - 110 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками (розміром близько 3х5 сантиметрів), посипте сіллю і перцем.
2
У миску викладіть борошно, в інший збийте яйця, а в третю викласти подрібнені волоські горіхи (в крихту).
3
Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, а потім в яйцях і горіховою крихті.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть нагетси, обсмажуйте з кожного боку близько трьох хвилин.
5
Для соусу: влийте вершки в сковороду, додайте до них томатну пасту, сіль і перець, перемішайте і прогрійте близько 1-2 хвилин.
6
Тим часом відваріть рис до готовності, потім злийте воду і змішайте його з вершковим соусом. Подавайте блюдо гарячим з горіховими наггетсами.

Схожі рецепти