Рецепт Гарбузове булочки з корицею і горіхами фото

Гарбузове булочки з корицею і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Дріжджове тісто, Горіхи, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Булочки

Sladkoezhki, тримайтеся! Це все для вас, буде непросто відірватися від цих чудових гарбузових булочок з корицею і горіхами. Ніжні, ароматні ... В них стільки начинки, стільки глазурі! Спробуйте!

Тісто не має в своєму складі яєць, а за рахунок гарбузового пюре булочки пофарбовані в яскравий жовто-оранжевий колір, при цьому гарбуз взагалі не відчувається. Пряна начинка робить десерт незабутнім ласощами. Мало знайдеться байдужих людей до такої чудової випічці, як булочки з корицею! Ви тільки уявіть: пористий повітряний м'якуш, наскрізь просякнуте ароматом кориці і вершково-сирною глазур'ю. Неймовірно смачно!

  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Імбир - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Вершковий сир - 250 грам
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 1
1. У глибокій ємності змішайте півтори склянки молока, рослинне масло і цукор. Підігрійте суміш, залийте нею дріжджі.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 2
2. Змішайте суміш з дріжджами з гарбузовим пюре, додайте чотири чашки борошна, сіль, соду і розпушувач.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 3
3. Замісити однорідне тісто.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 4
4. Щоб воно не прилипало до рук, при необхідності додайте борошно.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 5
5. Розкачайте тісто, змастіть зверху вершковим маслом, посипте 1/2 склянки білого і коричневого цукру, імбиром, корицею, мускатним горіхом і Пеканов.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 6
6. Скрутіть тісто в рулет, поділіть на кілька частин.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 7
7. Випікайте булочки 20 хвилин при температурі 190 градусів.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 8
8. За допомогою міксера збийте вершковий сир, 1/4 склянки молока, цукрову пудру і 2 столові ложки вершкового масла. Збийте пишний крем.
гарбузове булочки з корицею і горіхами - фото крок 9
9. Змастіть готові остиглі булочки вершковим кремом і насолоджуйтеся домашньою випічкою.

Схожі рецепти