Рецепт Гарбузове брауні фото

Гарбузове брауні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Солодке

Пару раз пробувала пекти Брауні, але результат мене не задовольняв. Що, смачно, але текстура вийшла не та. Все-таки тістечко повинно бути м'яким, а у мене воно твердів, поки я не впізнала цей рецепт.

Виявляється, всьому виною була неправильна основа. Тут же використовується йогурт і пюре. До цього додаємо відсутність у випічці звичайного цукру і глютену, і отримуємо десерт без шкоди для дітей. Тепер я і з вами поділюся секретом, як приготувати гарбузові Брауні. За традицією вони будуть коричневого кольору завдяки какао.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Кокосовий цукор - 110 грам
  • Темний шоколад - 60 грам
  • Гарбузове пюре - 400 грам
  • Грецький йогурт - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
гарбузове брауні - фото крок 1
1. У велику миску просійте борошно і какао.
гарбузове брауні - фото крок 2
2. Потім всипте сіль, розпушувач і цукор. Суміш перемішайте.
гарбузове брауні - фото крок 3
3. Далі додайте гарбузове пюре, йогурт і розбийте яйця.
гарбузове брауні - фото крок 4
4. Замішайте рідке тісто віночком або ложкою.
гарбузове брауні - фото крок 5
5. Після цього змастіть прямокутну форму для випічки маслом. Розподіліть по ній тісто рівним шаром.
гарбузове брауні - фото крок 6
6. Зверху викладіть шматочки або крапельки шоколаду.
гарбузове брауні - фото крок 7
7. Запор доязикак 50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Остудіть готове тістечко, наріжте його і подавайте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти