Гарбузове брауні
(покроковий рецепт з фото)
Пару раз пробувала пекти Брауні, але результат мене не задовольняв. Що, смачно, але текстура вийшла не та. Все-таки тістечко повинно бути м'яким, а у мене воно твердів, поки я не впізнала цей рецепт.
Виявляється, всьому виною була неправильна основа. Тут же використовується йогурт і пюре. До цього додаємо відсутність у випічці звичайного цукру і глютену, і отримуємо десерт без шкоди для дітей. Тепер я і з вами поділюся секретом, як приготувати гарбузові Брауні. За традицією вони будуть коричневого кольору завдяки какао.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Кокосовий цукор - 110 грам
- Темний шоколад - 60 грам
- Гарбузове пюре - 400 грам
- Грецький йогурт - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

1. У велику миску просійте борошно і какао.

2. Потім всипте сіль, розпушувач і цукор. Суміш перемішайте.

3. Далі додайте гарбузове пюре, йогурт і розбийте яйця.

4. Замішайте рідке тісто віночком або ложкою.

5. Після цього змастіть прямокутну форму для випічки маслом. Розподіліть по ній тісто рівним шаром.

6. Зверху викладіть шматочки або крапельки шоколаду.

7. Запор доязикак 50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Остудіть готове тістечко, наріжте його і подавайте. Приємного чаювання!