Рецепт Фламбірованние млинці фото

Фламбірованние млинці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Апельсин, Мандарин
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Млинці

Фламбірованние страви - це ті, в які додають алкоголь і потім підпалюють під час приготування. Дуже ефектно і дуже смачно! Заходьте, я навчу Вас готувати фламбірованние млинці!

За цим рецептом у нас виходять фламбірованние млинці з апельсином і мандаринами. Але ці фрукти з успіхом можна замінити і на будь-які інші, сезонні. Також непогано буде додати сюди ваніль і корицю.

  • Молоко - 300 мілілітрів (млинці)
  • Борошно пшеничне - 130 грам (млинці)
  • Куряче яйце - 1 штука (млинці)
  • Сода - 1/3 чайних ложки (млинці)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (млинці)
  • Сіль - 1 щіпка (млинці)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (млинці)
  • Апельсин - 2 штуки (соус)
  • Мандарин - 3 штуки
  • Коньяк - 50 штук
  • Цукор - 100 грам (соус)
фламбірованние млинці - фото крок 1
1. З апельсина зніміть цедру.
фламбірованние млинці - фото крок 2
2. Додайте сік апельсина і цукор, Уваров до стану соусу.
фламбірованние млинці - фото крок 3
3. Змішайте всі інгредієнти для млинців.
фламбірованние млинці - фото крок 4
4. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку і млинці маслом.
фламбірованние млинці - фото крок 5
5. На край кожного млинця викладіть кілька часточок мандаринів.
фламбірованние млинці - фото крок 6
6. Поверніть трикутником, викладіть в сковороду і полийте соусом.
фламбірованние млинці - фото крок 7
7. Вилийте в сковороду коньяк і підпаліть.
фламбірованние млинці - фото крок 8
8. Прикрасьте м'ятою і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти