Фламбірованние млинці
(покроковий рецепт з фото)
Фламбірованние страви - це ті, в які додають алкоголь і потім підпалюють під час приготування. Дуже ефектно і дуже смачно! Заходьте, я навчу Вас готувати фламбірованние млинці!
За цим рецептом у нас виходять фламбірованние млинці з апельсином і мандаринами. Але ці фрукти з успіхом можна замінити і на будь-які інші, сезонні. Також непогано буде додати сюди ваніль і корицю.
- Молоко - 300 мілілітрів (млинці)
- Борошно пшеничне - 130 грам (млинці)
- Куряче яйце - 1 штука (млинці)
- Сода - 1/3 чайних ложки (млинці)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (млинці)
- Сіль - 1 щіпка (млинці)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (млинці)
- Апельсин - 2 штуки (соус)
- Мандарин - 3 штуки
- Коньяк - 50 штук
- Цукор - 100 грам (соус)
1. З апельсина зніміть цедру.
2. Додайте сік апельсина і цукор, Уваров до стану соусу.
3. Змішайте всі інгредієнти для млинців.
4. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку і млинці маслом.
5. На край кожного млинця викладіть кілька часточок мандаринів.
6. Поверніть трикутником, викладіть в сковороду і полийте соусом.
7. Вилийте в сковороду коньяк і підпаліть.
8. Прикрасьте м'ятою і подайте до столу. Смачного!